Jurnalul Echipei HelpLine

 

29.09.2014 - Consilierii HelpLine susțin prevenția suicidului

Cu fiecare zi care trece avem încredere că putem ajuta tot mai mulți oameni, tot mai mulți adolescenți care întâmpină dificultăți în viața de zi cu zi și că suntem aici să ascultăm, să sprijinim și să încurajăm.

Luna septembrie a fost marcată și de „Ziua mondială a prevenției suicidului” pe 10 septembrie 2014 și cu această ocazia am organizat și noi Conferința de presă dedicată deschiderii proiectului „Voluntar în linia întâi” și a serviciului helpline „Aleg să trăiesc!”.

Acum, puteți vedea mai multe despre posibilitatea de a te alatura echipei și de a oferi sprijin celor care au nevoie în articolul „Oportunitate de voluntariat – Consilier HelpLine”.

Cei din mass-media ne-au sprijinit și anul acesta, publicând un număr de 8 articole atât scrise cât și video. Iata mai jos câteva dintre articolele publicate, le puteți lectura și viziona oricând:

Yahoo România – Linie telefonică pentru gânduri negre. Proiectul în care sunt implicați 36 de psihologi aparține unei asociații

TVR IAȘI – Telefonul vieții

Iași TvLIFEHelpline pentru sinucigași

Radio România Iași – Linie telefonică pentru cei care au gânduri de sinucidere

Ziarul de Iași – Sunteți în pragul sinuciderii? Sunați la aceste numere sau trimiteți e-mail și primiți ajutor

Pedagogul.com – Lansarea proiectului „Voluntar în linia întâi” și a serviciului helpline „Aleg să trăiesc!”

Digi24 Iași - Linie telefonică pentru gânduri negre. Proiectul în care sunt implicați 36 de psihologi aparține unei asociații

 

echipa Consilieri HelpLine