Jurnalul Echipei HelpLine

 

09.08.2016 - Proiectul „DEDICAT VIEȚII TINERILOR” deschide o nouă oportunitate de voluntariat!

Cui ne adresăm?

Studenţilor, masteranzilor cu studii în domeniile psihologie, psihopedagogie specială, pedagogie, asistență socială, filozofie, teologie, asistență medicală și medicină.

Descriere:

Ocupând această poziție va trebui să asiguri consiliere helpline persoanelor cu depresie, risc suicidar sau care se afla într-o criză personală de natură psihologică. Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului „Dedicat vieții tinerilor” finanțat de către Municipiul Iași și derulat de Asociația Sf. Damian în...

citeşte mai mult >

28.04.2016 - Hristos a înviat!

Învierea Mântuitorului Iisus Hristos să reverse în viața noastră a tuturor credință nestrămutată și nădejde netrecătoare.
Hristos a înviat!

Echipa Helpline „Aleg să trăiesc!”

citeşte mai mult >

25.12.2015 - Crăciun fericit!

Nașterea Domnului Hristos să vă aducă bucuria cea mare și veșnică, veselind sufletul vostru în tot locul și în toată vremea!

 

Echipa „Aleg să trăiesc!”

citeşte mai mult >

01.06.2015 - CĂUTĂM CONSILIERI HELPLINE!

Descriere activitate voluntariat:

Ocupând această poziție va trebui să asiguri consiliere helpline persoanelor cu depresie, risc suicidar sau care se afla într-o criză personală de natură psihologică. Activitatea de voluntariat se desfășoară în cadrul proiectului „Voluntar în linia întâi!”.

 

Calendar activități:

01.06.2015 – 1.09.2015 – trimitere C.V. și scrisoare de motivație pe adresa helpline.asd@gmail.com.

01.07.2015 – 15.08.2015 – interviuri de selecție și formare teoretică și practică continuă.

 

Pentru...

citeşte mai mult >

13.11.2014 - Consilierii helpline sustin „Aleg sa traiesc!” in campionatul anului!

Alege si tu sa sustii serviciul helpline in Campionatul Bursa Binelui !

In fiecare zi adolescentii si tinerii au de infruntat tot mai multe provocari, intampina tot mai multe dificultati. Riscul de suicid si depresia sunt doar unele din provocarile cu care familia si societatea lupta pentru a-si ajuta membrii familiei si copiii.

Suicidul nu afectează o singură persoană. Fiecare suicid este o pierdere pentru familie și societate, afectându-le deopotrivă pe amândouă. Anual, în România, peste 2.780 de persoane mor prin suicid.

Cum se...

citeşte mai mult >

29.09.2014 - Consilierii HelpLine susțin prevenția suicidului

Cu fiecare zi care trece avem încredere că putem ajuta tot mai mulți oameni, tot mai mulți adolescenți care întâmpină dificultăți în viața de zi cu zi și că suntem aici să ascultăm, să sprijinim și să încurajăm.

Luna septembrie a fost marcată și de „Ziua mondială a prevenției suicidului” pe 10 septembrie 2014 și cu această ocazia am organizat și noi Conferința de presă dedicată deschiderii proiectului „Voluntar în linia întâi” și a serviciului helpline „Aleg să trăiesc!”.

Acum, puteți vedea mai multe despre...

citeşte mai mult >

26.09.2014 - Oportunitate de voluntariat - Consilier helpline

Asociația Sf. Damian selectează voluntari pentru consiliere helpline!

Cui ne adresăm?

Studenţilor şi masteranzilor cu studii în domeniile psihologie, asistență socială și medicină.

Descriere:

Ocupând această poziție va trebui să asiguri consiliere helpline persoanelor cu depresie, risc suicidar sau care se afla într-o criză personală de natură psihologică. Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului „Voluntar în linia întâi”, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în...

citeşte mai mult >

20.08.2014 - Suntem prezenți și la radio

În județele Alba, Bacău, Covasna, Harghita, Iași, Mureș și Vaslui, pe frecvențele Kiss FM, în orele dimineții (între 9:45 și 10:00) se difuzează spotul radio „Alege să fii!”.

citeşte mai mult >

29.07.2014 - Noul site al serviciilor HelpLine „Aleg să trăiesc!”

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea în mod oficial al noului site al serviciului HELPLINE „Aleg să trăiesc!”.

 

Noul site este mult mai accesibil atât celor care solicită ajutorul (HelpLine) cât și celor care vor să se informeze despre serviciile oferite (Despre noi, Promovare media). În secțiunea Jurnalul echipei HelpLine puteți urmări activitatea echipei proiectului precum și activitățile consilierilor helpline.

 

Gândurile frumoase și recomandările făcute ca sa vă înveselească ziua le puteți găsi în secțiunea

citeşte mai mult >

06.05.2014 - Oportunitate de voluntariat – Consilieri helpline

Asociația Sf. Damian selectează voluntari pentru consiliere helpline.

Cui ne adresăm?

Studenţilor şi masteranzilor din cadrul Facultăţii de Psihologie și Științe ale Educației, precum și persoanelor cu studii în domeniul psihologiei.

Descriere:

Ocupând această poziție va trebui să asiguri consilierea helpline a persoanelor cu depresie şi risc suicidar, beneficiari ai proiectului ,,Voluntar în linia întâi”, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Cerinţe:

Poţi fi noul membru al...

citeşte mai mult >

pagina:12